Villkor

Villkor för gruswebben.se

Frakt
För att få fram fraktpris ange ditt postnummer på gruswebbens hemsida till den adress leveransen ska till.

Leveranstider
Vi levererar i Stockholm, Nyköping, Södertälje och Uppsala med omnejd. Om ni har förfrågningar av leveranser till orter som ligger utan för vårt område, eller om ni önskar leverans av ett större parti, är ni välkomna att kontakta gruswebben.se direkt via telefon eller mail. Du finner våra kontaktuppgifter här>>

Alla priser är dagspriser och inklusive svensk moms och eventuella miljö-och råvaruavgifter. Svensk lag och praxis gäller vid handel på gruswebben.se.

Efter beställning kommer ni få en orderbekräftelse skickad till angiven e-postadress.

Retur & Ångerrätt
Ångerrätt är alltid 14 dagar från det datum som ni har mottagit varan. Ångrar man köpet kan man välja att returnera varan direkt vid ankomst och då returnera vara med vår transport. Väljer man det alternativet skall ni betala för returtransporten motsvarande leveranspriset. Man kan även välja att själv ombesörja transporten och då returnera varan senaste på den 14 dagen efter mottagande. Vid returnering ska varan vara i samma skick som när man mottagit den. Det innebär att ångerrätten kan bortfalla om varan mängd eller skick inte är den samma som vid leverans. När ångerrätten tas i anspråk, kommer ni att få era pengar i retur efter att vi har mottagit returnerad produkt och kontrollerat att den uppfyller villkoren för ångerrätten.

Byte
Vill man byta produkt, som inte omfattas av ångerrätt står man för frakt, returfrakt och den nya transporten.

Återbetalning
Återbetalning sker med banköverföring.

Organisationsnummer
556069-1684